Καλέστε μας στο 210 6922659
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

#vivavida

48__56646.1454529203.1280.1280

Οδηγίες για Flash Tattoos

30 . 11 . -0001

Τοποθετήστε το Flash Tattoo που μόλις αποκτήσατε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

ΒΗΜΑ 1

Προετοιμάζουμε το σημείο που θέλουμε να τοποθετήσουμε το Flash Tattoo. Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό και απόλυτα στεγνό. Για πιο σίγουρα αποτελέσματα πλύνετε το σημείο με σαπούνι ή περάστε με ένα βαμβάκι λίγο οινόπνευμα, προκειμένου να μην υπάρχουν υπολείμματα κρέμας ή άλλων καλλυντικών.

ΒΗΜΑ 2

Κόψτε προσεκτικά το Flash Tattoo στα όρια που έχει το σχέδιο του για να μπορέσετε στη συνέχεια να το τοποθετήσετε σε ευθεία. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε σχέδιο βραχιόλι, τότε πρέπει πρώτα να το τοποθετήσετε στο σημείο εφαρμογής και στη συνέχεια να το κόψετε στο σωστό μέγεθος.

ΒΗΜΑ 3

Αφού έχετε κόψει το Flash Tattoo στο επιθυμητό μέγεθος, αφαιρέστε το διάφανο αυτοκόλλητο και τοποθετήστε το σχέδιο στο σημείο εφαρμογής. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ζητήστε την βοήθεια κάποιου για να σιγουρευτείτε ότι το δέρμα σας είναι τεντωμένο και το σχέδιο είναι σε ευθεία.

ΒΗΜΑ 4

Τώρα τοποθετήστε το Flash Tattoo στο δέρμα σας και με μια βρεγμένη (με νερό) πετσέτα πιέστε το για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν! Για τα επόμενα 20 λεπτά προστατεύστε το Flash Tattoo και μην πιέζετε ή τραβάτε τη περιοχή τοποθέτησης. Το Flash Tattoo μετά από περίπου δυο ώρες θα είναι έτοιμο και λαμπερό!

Μην ξεχάσετε ότι επάνω στα Flash Tattoos δεν επιτρέπετε να βάζουμε κρέμες, αντηλιακά και αρώματα για να διαρκέσει ακόμα περισσότερο!

Share
TOP